Naš izlet v čokoladnico Zotter je bil poln sladkih presenečenj in nepozabnih doživetij.

Sprehodili smo se po čokoladnici, kjer smo lahko opazovali celoten proces izdelave čokolade in se naučili nekaj zanimivih dejstev o tem čudovitem sladkem izdelku. Nekateri pogumni smo poskusili tudi ličinke mokarjev v kombinaciji s čokolado. Kaj se nam je sprva zdelo malce nenavadno, nas je presenetilo s sladko-hrustljavim okusom. Po sladkanju smo si privoščili še sprehod po živalskem vrtu.

Naša pustolovščina pa se ni končala tukaj. Pot smo nadaljevali po pokrajini, ki jo imenujejo Vulkanland in obiskali Styrassic park. Tam smo imeli priložnost spoznati različne vrste dinozavrov in se poučiti o razvoju človeka skozi zgodovino. Doživeli smo tudi majhen potres in izbruh vulkana, kar je bilo resnično vznemirljivo. Na koncu še smo poskrbeli za malo zabave in se prepustili razigranosti.

Ta izlet bo ostal v našem spominu kot nepozabna pustolovščina, polna sladkih trenutkov in edinstvenih doživetij.

Zahvalili bi se tudi gospodu Zotterju in čokoladnici Zotter:

Herzlichen Dank für die wundervolle Zeit in Ihrer Schokoladenfabrik und für die Möglichkeit, sich mit Ihnen zu fotografieren. Ihre Gastfreundschaft und Ihre köstlichen Schokoladenkreationen haben unseren Ausflug unvergesslich gemacht.

(Skupno 86 obiskov, današnjih obiskov 1)