Zdaj vemo – skrivnost prazničnega časa se skriva v prav posebnih stvareh!

Otroci iz vrtca in šole Cirkulane-Zavrč smo na včerajšnji večer, 19. 12. 2023, razkrili vse božične skrivnosti. Na tradicionalni božično-novoletni prireditvi pred prihajajočimi prazniki smo odkrili, da so najboljši prazniki tisti, ki jih preživljamo v krogu najbližjih.

Skrivnostna skrivnost o dobrem možu je tako dokončno razkrita.
Na skrivnostno pot so nas skozi zanimiv pogovor popeljali dedek z vnuko in vnučkom. Spraševali smo se, ali nas je res zasvojil materialistični svet in, ali smo še sposobni ceniti tisto, kar v življenju pomeni največ? Videli smo, da posebnost prihajajočih dni ne merimo v količini prejetih daril, pojedenih piškotih in popitih kozarčkih toplega napitka. Šteje vse tisto, kar ne moremo kupiti – trenutki, bližina, objemi in iskriva toplina tistih, ki so nam najbolj pri srcu.

Prireditev je potekala v večnamenski dvorani v Cirkulanah, kjer smo v magičnem večeru marsikaterega obiskovalca z mislimi popeljali v otroštvo. Naši otroci so se predstavili skozi pesmi, ples in skeče, večkrat pa je odmevalo tudi zborovsko petje. Čudovit večer smo sklenili z večno klasiko Last Christmas v izvedbi šolskega zbora in banda, zraven pa »potegnili« tudi gledalce, ki so se sproščeno pridružili zaključni pesmi.

Hvala, ker ste bili z nami; upamo, da ste v naši družbi neizmerno uživali in našo razkrito skrivnost ponesli v svoje domove.

NAJ BODO VAŠI PRAZNIKI OBDANI S TOPLINO IN SREČO!

(Skupno 295 obiskov, današnjih obiskov 1)