Naziv delodajalca | OSNOVNA ŠOLA CIRKULANE-ZAVRČ |
Naslov delodajalca | CIRKULANE 57 , 2282 CIRKULANE |
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate | kontaktna oseba: PETEK SUZANA telefon: 02 795 23 90 el. naslov: suzana.petek1@guest.arnes.si |
Naziv delovnega mesta oziroma dela | KUHAR IV. |
Število prostih delovnih mest | 1 |
Opis del in nalog | dnevno kuha obroke po programu (zajtrk, malice, kosila) in posebne obroke;izdaja hrano za otroke in delavce šole oziroma druge naročnike;ob organiziranih prireditvah skrbi za pripravo prostorov in pogrinjkov;svetuje in pomaga kuhinjskim pomočnikom pri pripravi živil;dnevno skrbi za urejenost in čistočo kuhinjskega bloka ter za ustrezen sanitarni režim;vsak dan čisti in vzdržuje kuhinjsko opremo, naprave, delovne površine in drug kuhinjski inventar oziroma razporeja posamezna dela v zvezi s čiščenjem kuhinjskim pomočnikom oziroma čistilcem;redno pregleduje, ali je delovanje kuhinjske opreme, posebej še gospodinjskih aparatov pod električno napetostjo in plinskih naprav, brezhibno, ter o vsaki okvari takoj obvesti vodjo kuhinje ali vodstvo zavoda in pristojne osebe, ki so zadolžene za vzdrževanje posameznih vrst strojev;skrbi za čistočo kuhinjskega perila in svoje delovne obleke;opravlja druga dela po navodilu vodje prehrane in higienskega režima, po potrebi pripravlja in čisti živila za pripravo obrokov; izvaja druga kuharska opravila po dnevnem razporedu zadolžitev, ki ga pripravi za to pristojen delavec;pripravlja posamezne obroke (porcije) in jih izdaja;občasno temeljito očisti delovne površine, pribor, orodje, prekuhava posodo;pravočasno pripravlja živila, delovne pripomočke in naprave;določa tehnologijo priprave hrane v sodelovanju z vodjo kuhinje;se dodatno izobražuje za področje dela – HACCP;pripravlja, kuha in razdeljuje obroke na osnovi predloženih jedilnikov za otroke in delavce šole;dnevno vzdržuje red in čistočo kuhinjskih naprav, posode in prostorov in skrbi za urejenost in osebno higieno;opravlja druge naloge po navodilih vodstva zavoda, vodje kuhinje in organizatorja prehrane v skladu s predpisi. |
Pričetek dela | 1.1.2022 |
Upravna enota delovnega mesta oziroma dela | PTUJ |
Poklicna strokovna izobrazba | srednja poklicna, IV. stopnja (3-letna) – kuhar IV. |
Drugi pogoji | Vlogi je potrebno priložiti potrdilo o izobrazbi, potrdilo o nekaznovanju in potrdilo, da niste v kazenskem postopku |
Trajanje zaposlitve | Določen čas od 1.1.2022 do 31.8.2022 |
Delovni čas | 40 delovnih ur /teden |
Datum objave na spletni strani šole | 26.11.2021 |
Rok za prijavo kandidatov | 3 dni od objave do 1.12.2021 |
Način prijave kandidatov | kandidati naj pošljejo pisno vlogo po redni pošti ali po elektronski pošti na naslov: suzana.petek@cirkulane-zavrc.si z dokazili o izobrazbi, opravljenem strokovnem izpitu, življenjepisom, potrdilo o izobrazbi, potrdilo o nekaznovanju in potrdilo, da niste v kazenskem postopku |
Povezav do dokumenta: prosto delovno mesto – kuhar IV
(Skupno 101 obiskov, današnjih obiskov 1)