Na področnem (Podravje in Pomurje) plesnem tekmovanju – Šolskem plesnem festivalu ŠPF, ki je 17.4.2019 v organizaciji Plesne zveze Slovenije in plesne šole Samba potekal na OŠ Ljudski vrt Ptuj, je naša plesna ekipa dosegla izredno velik uspeh. Nastopali smo v obeh kategorijah posameznikov, pri mlajših in starejših učencih. Učenci so se predstavili s tremi plesnimi koreografijami: POP, HIP-HOP IN LATINO. Tekmovanje je bilo zelo naporno, saj je potekalo več faz izločanja, zato so najboljše plesalke nastopile kar 12 krat!

Plesalke OŠ Cirkulane-Zavrč so imele predstavnico v obeh finalih, tako pri starejših, kot pri mlajših. Ne samo to, tudi v finalu sta naši finalistki ob bučni podpori preostale ekipe odlično nastopili in s svojim plesom prepričali sodnike, da si zaslužita medaljo.

Tako je odlično 3. mesto pri mlajših učencih osvojila Teja Kolednik (6.a), ki je pokazala izredno plesno natančnost in neusahljivo, navihano energijo. Prav tako 3. mesto je dosegla tudi Zoja Domjan (9.b) pri starejših učencih, ki je močno izstopala s svojo edinstveno plesno izraznostjo in neustavljivo karizmo. V obeh kategorijah skupaj je bilo približno 200 učencev iz več kot 20 šol, kar daje veliko težo doseženemu rezultatu.

Zoja se je s tem dosežkom uvrstila tudi na finalno državno tekmovanje, ki bo 3. junija.

 

Čestitamo!!!

 

Maja Tašner, mentorica plesnih ekip na OŠ Cirkulane-Zavrč


(Skupno 485 obiskov, današnjih obiskov 1)