V četrtek, 14. 6. 2018, je župan Občine Cirkulane Janez Jurgec priredil sprejem za vse devetošolce, ki so vse razrede osnovne šole končali z odličnim uspehom.

Sprejema so se udeležili vsi štirje odličnjaki Osnovne šole Cirkulane-Zavrč, lokacija Cirkulane: Tomi Kolednik, Tamara Pintarič, Anja Kolednik in Žan Spevan. V spremstvu odličnjakov sta prišli tudi ravnateljica šole ga. Suzana Petek in razredničarka ga. Marjeta Kovačec.

Župan je najprej pozdravil vse odličnjake, jih pohvalil in jim čestital za dosežen uspeh. Zaželel jim je veliko uspeha tudi v prihodnje, pri nadaljnjem šolanju, saj so na pomembnem razpotju v življenju. Dodal je, da ne dvomi v njihove pravilne odločitve, ki so jih sprejeli z izbiro srednje šole, saj so že z dosedanjimi uspehi dokazali svoje zmožnosti in sposobnosti.

Župan je poudaril, da so za uspehe osnovnošolcev zaslužni tudi ravnateljica kot vodja vzgojno –                             izobraževalnega zavoda in učitelji, ki podajajo znanje učencem, jim pomagajo, da to znanje sprejmejo v čim večji meri, in da razumejo pomembnost izobraževanja in znanja.

Kot nagrado za ves trud je župan odličnjakom podelil praktično nagrado.

(Skupno 218 obiskov, današnjih obiskov 1)