Spet se bliža dogodek, ki ga že vsi nestrpno pričakujemo – POHOD PRIJATELJSTVA, naša največja prireditev 14. jubilejni Pohod prijateljstva bo v soboto, 27. maja 2023. Prireditev je veliko več kot pohod. Je druženje generacij, srečanje prijateljev, otrok, vseh občanov, društev, vseh deležnikov iz občin Cirkulane in Zavrč. Poleg pohoda od gradu Borl do Zavrča, ki se bo začel ob 9.15, nas od 10.30 naprej na prizorišču (Stadion ŠD Zavrč) čaka veliko zabavnega dogajanja, ustvarjalnih delavnic, športnih aktivnosti, lokalna tržnica in še marsikaj. Čudovit dan bomo okoli 13.45 ure zaključili s podelitvami nagrad udeležencem.

Vabimo vas, da se nam pridružite na prireditvi, če ne na pohodu, pa vsaj na družabnem delu od 10.30 naprej. Pripeljite tudi svoje prijatelje. Skupaj bomo preživeli prijeten dan!


Navodila za udeležence:

Za prevoz udeležencev pohoda do gradu Borl poskrbite sami. Če se bo tudi šofer udeležil pohoda, najprej odpelje pohodnike na Borl, potem parkira avtomobil v Zavrču na parkirišču in se na grad Borl vrne z brezplačnim avtobusom (8.30, 8.45). Pohod se bo začel ob 9.15. Prosimo vas, da na pohod pridete primerno opremljeni.

PRISRČNO VABLJENI!

Ravnateljica:

Suzana Petek.

(Skupno 43 obiskov, današnjih obiskov 1)