Spoštovani starši.

Sporočamo vam, da smo s strani Občine Zavrč dobili obvestilo glede zapore ceste na relaciji Kmetijska zadruga – krožišče.

Prosimo vas, da si preberete možne dostope do šolske poti, za vsakršne informacije pa smo tudi na voljo. Obveščamo vas, da bo zapora ceste v četrtek, 14. aprila 2022 in petek, 15. aprila 2022 med 8. in 17. uro.

Glede na posredovane podatke naj bi zapora izgledala takole:

  • V četrtek, 14. aprila med 8. in 17. uro, bo zapora od kmetijske zadruge do avtobusne postaje pod gradom (dostop do osnovne šole bo tako možen le zjutraj s strani krožišča v Zavrču, tako da svoje otroke v šolo lahko pripeljete do 8. ure zjutraj s smeri krožišča, enako bo storil šolski kombi).
  • V petek, 15. aprila med 8. in 17. uro, bo popolna zapora od kmetijske zadruge, pa skoraj do krožišča in v tem času dostop do šole sploh ne bo možen.

Prosimo vas, da otroke oba dneva pripeljete v šolo do 8. ure zjutraj. Prav tako bo otroke v šolo do te ure pripeljal šolski kombi.

Obvestiti vas želim še o protokolu odhoda iz šole, ki bo ta dneva spremenjen, in sicer:

  • Učenci bodo imeli v četrtek in petek kosilo med 11.30 in 12.30 uro, nato se bomo učenci in učitelji po kosilu odpravili peš iz šole proti trgovini Tuš Haložanka.
  • Kombiji bodo učence začeli voziti ob 13.10 in vozili vse razvoza otrok na vse relacije (najprej vožnja prvega kombija, nato drugega in tretjega).
  • Vse starše »nevozačev«  tako lepo naprošamo, da otroke pričakate pred trgovino Tuš Haložanka med 13.00 in 14.40 uro.

OKVIRNA ČASOVNICA ZA ODHOD IZ ŠOLE V ČETRTEK, 14. IN PETEK, 15. APRILA

11.30 –12.30  KOSILO V ŠOLI ZA VSE UČENCE
po 12.30–13.00
PO KOSILU SE ODPRAVIMO NA POT PROTI TRGOVINI HALOŽANKA, KJER BOMO PRIČAKALI STARŠE ALI ŠOLSKI KOMBI
Ob 13.10 do razvoza  VOŽNJE ŠOLSKIH KOMBIJEV
Med 13.00 in 14.40STARŠI UČENCEV, KI NISO VOZAČI, LAHKO UČENCE PREVZAMEJO PRI MARKETU HALOŽANKA

Iskreno se vam zahvaljujem za sodelovanje in razumevanje in vam pošiljam sončen pozdrav.                                            Ravnateljica Suzana Petek

(Skupno 77 obiskov, današnjih obiskov 1)