Spoštovani starši.

Upam, da so si vaši otroci, naši učenci, med počitnicami odpočili in si nabrali novih moči, da bomo tako še bolj krepostni zakorakali v prvi spomladanski mesec in dosegali lepe učne rezultate. Čaka nas namreč veliko izzivov in aktivnosti, pri katerih se bomo še naprej maksimalno trudili. 

Sporočam vam, da smo na podlagi Odloka o spremembah in dopolnitvah ter Odloka o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19, ki je bil dne 4. 3. 2022 objavljen tudi v Uradnem listu, od MIZŠ prejeli obvestilo, da od 5. 3. 2022 uporaba zaščitne maske za učence ni več obvezna ves čas izvajanja vzgojno-izobraževalnega programa. Prav tako uporaba zaščitne maske ni obvezna za strokovne delavce in druge zaposlene, ki z njimi sodelujejo pri izvajanju vzgojno izobraževalnega programa v osnovnem šolstvu. 

Zelo sem vesela, da bomo že ta ponedeljek, 7. marca, ko se otroci vrnejo s počitnic, na obraz ponovno pričarali nasmehe naših učencev in sodelavcev ter ponovno uzrli vsa ta rdeča lička. Hvaležna sem vam za razumevanje in dosedanje sodelovanje; zelo si namreč želim, da bomo tako povezano na naši šolski poti skupaj korakali še naprej.

Hkrati vas želim obvestiti, da bodo razredniki od sedaj naprej lahko roditeljske sestanke in govorilne ure z vami, dragi starši, izpeljali v živo v šolskih prostorih, kar bo seveda možno ob upoštevanju vseh drugih epidemioloških ukrepov, ki še ostajajo (varnostna razdalja, razkuževanje, prezračevanje). O terminih vas bo obvestil razrednik/razredničarka.

Pouk bo še vedno potekal v mehurčkih. Verjamem, da so pred nami čudoviti dnevi in meseci, ko bomo lahko z učenci več časa preživeli tudi na prostem, v čudoviti naravi in ob melodiji ptičjega žvrgolenja. 

Želim vam lep preostanek vikenda in vas kar najlepše pozdravljam,

Ravnateljica Suzana Petek

(Skupno 79 obiskov, današnjih obiskov 1)