Spoštovani starši.

Čas hitro teče in četudi smo pred kratkim skočili v novo leto, smo sedaj že v mesecu februarju. Ta je najkrajši mesec v letu in kot bi mignil, bodo iz zemljice pokukali prvi znanilci pomladi. V mesecu februarju obeležujemo tudi kulturni praznik, dan, ko se s ponosom spominjamo največjega slovenskega pesnika Franceta Prešerna in njegovih izvrstnih slovenskih, buditeljskih pesmi. To je dan kulture, ki se mu bomo v kulturnih minutkah poklonili tudi na naši šoli.

Ker v letošnjem letu pride ta praznik na torek, je takrat dela prost dan. Obveščam vas, da je pristojno ministrstvo za letošnje šolsko leto izdalo sklep o spremembi šolskega koledarja za šolsko leto 2021/2022, zato je tudi ponedeljek, 7. 2. 2022, pouka prost dan.  Učenci se tako vrnejo v šolske klopi v sredo, 9. 2. 2022. 

Verjamem, da bo tudi tale krajši odmor prinesel malce sprostitve in novih moči, da bomo lažje zakorakali novim novim zmagam naproti. Morda boste vzeli v roke kakšno pesmarico, se odpravili na sprehod ali zgolj zbistrili svoje misli. Prepričana sem, da bomo tudi v drugi polovici leta s skupnimi močmi uspeli doseči vse vrhove znanja in uspehov. Nadejam se dobrega sodelovanja tudi v prihodnje in vam pošiljam lep kulturni pozdrav. Ravnateljica Suzana Petek

(Skupno 71 obiskov, današnjih obiskov 1)