Naziv delodajalcaOSNOVNA ŠOLA CIRKULANE-ZAVRČ  
Naslov delodajalcaCIRKULANE 57 , 2282 CIRKULANE  
Kontaktna oseba delodajalca za kandidatekontaktna oseba: PETEK SUZANA telefon: 02 795 23 90 el. naslov: suzana.petek1@guest.arnes.si  
Naziv delovnega mesta oziroma delaKUHAR IV.
Število prostih delovnih mest1
Opis del in nalogdnevno kuha obroke po programu (zajtrk, malice, kosila) in posebne obroke;izdaja hrano za otroke in delavce šole oziroma druge naročnike;ob organiziranih prireditvah skrbi za pripravo prostorov in pogrinjkov;svetuje in pomaga kuhinjskim pomočnikom pri pripravi živil;dnevno skrbi za urejenost in čistočo kuhinjskega bloka ter za ustrezen sanitarni režim;vsak dan čisti in vzdržuje kuhinjsko opremo, naprave, delovne površine in drug kuhinjski inventar oziroma razporeja posamezna dela v zvezi s čiščenjem kuhinjskim pomočnikom oziroma čistilcem;redno pregleduje, ali je delovanje kuhinjske opreme, posebej še gospodinjskih aparatov pod električno napetostjo in plinskih naprav, brezhibno, ter o vsaki okvari takoj obvesti vodjo kuhinje ali vodstvo zavoda in pristojne osebe, ki so zadolžene za vzdrževanje posameznih vrst strojev;skrbi za čistočo kuhinjskega perila in svoje delovne obleke;opravlja druga dela po navodilu vodje prehrane in higienskega režima, po potrebi pripravlja in čisti živila za pripravo obrokov; izvaja druga kuharska opravila po dnevnem razporedu zadolžitev, ki ga pripravi za to pristojen delavec;pripravlja posamezne obroke (porcije) in jih izdaja;občasno temeljito očisti delovne površine, pribor, orodje, prekuhava posodo;pravočasno pripravlja živila, delovne pripomočke in naprave;določa tehnologijo priprave hrane v sodelovanju z vodjo kuhinje;se dodatno izobražuje za področje dela – HACCP;pripravlja, kuha in razdeljuje obroke na osnovi predloženih jedilnikov za otroke in delavce šole;dnevno vzdržuje red in čistočo kuhinjskih naprav, posode in prostorov in skrbi za urejenost in osebno higieno;opravlja druge naloge po navodilih vodstva zavoda, vodje kuhinje in organizatorja prehrane v skladu s predpisi.  
Pričetek dela1.1.2022
Upravna enota delovnega mesta oziroma delaPTUJ
Poklicna strokovna izobrazbasrednja poklicna, IV. stopnja (3-letna) – kuhar IV.
Drugi pogoji    Vlogi je potrebno priložiti potrdilo o izobrazbi,  potrdilo o nekaznovanju in potrdilo, da niste v kazenskem postopku
Trajanje zaposlitveDoločen čas  od 1.1.2022 do 31.8.2022
Delovni čas40 delovnih ur /teden  
Datum objave na spletni strani šole26.11.2021
Rok za prijavo kandidatov  3 dni od objave do 1.12.2021
Način prijave kandidatovkandidati naj pošljejo pisno vlogo po redni pošti ali po elektronski pošti na naslov: suzana.petek@cirkulane-zavrc.si z dokazili o izobrazbi, opravljenem strokovnem izpitu, življenjepisom, potrdilo o izobrazbi,  potrdilo o nekaznovanju in potrdilo, da niste v kazenskem postopku

Povezav do dokumenta: prosto delovno mesto – kuhar IV

(Skupno 74 obiskov, današnjih obiskov 1)