Spoštovani starši, dragi učenci!

Leto 2020 se z današnjim dnem poslavlja v najrazličnejših odtenkih. Leto velikih sprememb in novih izzivov smo na področju vzgoje in izobraževanja oblikovali skupaj. Preživljali smo ga s previdnostjo in se velikokrat spraševali, kako bomo vendar zmogli. Čez noč postavljeni v nove izzive smo sprejeli marsikatero prepreko in jo uspešno premagali. Zavedamo se, da digitalna bližina ne nudi tistega, kar dobimo neposredno v šolskih klopeh; zlasti dotika, objema, igre in skupnih podvigov. Kljub temu smo poskušali izobraževanje na daljavo kar najbolj približati pouku v šoli. Obljubimo in se zavezujemo, da bomo tudi v prihodnjem letu, ki prihaja, v vzgojno-izobraževalnem življenju delali le tisto najboljše: za naše učence in otroke.

Spoštovani starši, ob koncu tega razburkanega leta se vam iz srca zahvaljujem za strpnost, pomoč in potrpežljivost, ki jo nudite otrokom. Te dni skupaj pojdite na sprehod, raziskujte domačo naravo in jih bodrite z lepimi zgodbami in pozitivnimi mislimi. Veseli bomo tudi vaših predlogov in pohval, ki nas bodo še naprej usmerjale na pravo pot.

Učenci, junaki tega leta ste prav vi! Hitro ste sprejeli nove izzive, strumno zakorakali v novo, drugačno pot izobraževanja in našli tiste poti do uspeha, ki jim znate in zmorete biti kos. Kljub situaciji ob koncu leta ste dokazali, da vam znanje predstavlja izjemno vrednoto, ki nam jo podarja življenje. Vem, da bomo skupaj zmogli osvojiti vse, kar smo si zadali.

Hkrati vas obveščam, da smo 31. 12. prejeli okrožnico MIZŠ o podaljšanju ukrepov. Sporočam vam, da se izobraževanje na daljavo zato od 4. 1. 2021 do 8. 1. 2021 nadaljuje po ustaljeni navadi. Prav tako vam sporočam, da bodo v tem tednu tudi vrtci, kakor doslej, delovali v omejenem obsegu. O vseh spremembah vas bomo sproti obveščali.

Želim vam, da preživite čudovit zadnji dan letošnjega leta, ki nam pravzaprav v zadnjem času prav nič ne prizanaša. V novega »skočite« zdravi, polni novih ustvarjalnih idej in čudovitih vrednot. Ne pozabite: največja lučka, ki naj zasveti ob polnoči, naj bo lučka optimizma, krasnih želja in pozitivnih misli za prihodnje dni.

Ravnateljica Suzana Petek

(Skupno 92 obiskov, današnjih obiskov 1)