Spoštovani starši, dragi učenci.

December še ni rekel zadnje, a nas vztrajno opominja, da za sabo zapira svoja vrata. V tem tednu dela na daljavo ste bili učenci najbrž z mislimi že okrog Božička, jelenčkov in okrašenih smrečic. Kljub temu ste vztrajali in ponovno uspešno opravili vse obveznosti pri mnogih predmetih. Vedno imejte v mislih končni cilj, ki ga boste dosegli le z angažiranjem, delom in skrbjo. Vsak od vas, dragi učenci, je poseben. Vsak od vas ima moč, da iz te situacije potegne tudi lepe stvari. Čeprav smo se znašli v posebnem šolskem letu, tako ne pozabite na dobra dejanja, tople besede, ki jih v naglici velikokrat pozabimo, a štejejo ogromno, v nas pa pustijo dober občutek.

Spoštovani starši. S svojim zgledom in dobrim sodelovanjem z nami pomagate učencem po poti učenosti; majhnim otrokom dajete korenine, da boste velikim lahko dali krila.  Ponovno ste jim bili opora ob težjih izzivih, za kar se vam zahvaljujem. Poskušate jih bodriti in jim pomagate jim vztrajati. Hvala vam.

Obveščam vam, da se bo v prihodnjem tednu pouk nadaljeval po ustaljeni navadi, torej na daljavo, in sicer do 24. 12., ko bomo izvedli kulturni dan, nato pa odbrzeli počitnicam naproti.

V teh dneh (20. decembra) bo potekal tudi svetovni dan medčloveške solidarnosti. Ta praznični čas je še posebej namenjen temu, da se spomnimo biti človeku človek. Nekdo je nekoč napisal tole čudovito misel: »Nasmeh nič ne stane, vendar čudežno deluje. Obogati tistega, komur je namenjen in ne osiromaši tistega, ki ga poklanja.« Naj vas v teh predprazničnih dneh spremljata smeh in pozitivna misel.

Ravnateljica

Suzana Petek

(Skupno 247 obiskov, današnjih obiskov 1)