DRAGI UČENCI, SPOŠTOVANI STARŠI!

Poletne počitnice se počasi iztekajo in bliža se prvi šolski dan.  Veseli nas, da se bomo  ponovno srečali in da nam trenutna situacija zaenkrat omogoča  izvedbo puka v učilnicah. Kljub temu bo organizacija vzgojno-izobraževalnega dela potekala nekoliko drugače, in sicer v skladu z modeli in priporočili NIJZ in MIZŠ.

Podrobneje bodo učenci z organizacijo pouka obveščeni na prvi šolski dan.  Starši lahko v prostore šole vstopate samo v nujnih primerih oziroma po predhodni najavi, drugače pa svoje  otroke pospremite do vhoda šole.

Učenci  od 1. do 9. razreda bodo pričeli s poukom  v torek, 1. 9. 2020,  ob 8.30 uri v Zavrču ter 10.00 v Cirkulanah. V šolo pridete ob dogovorjeni uri zaradi lažje organizacije in upoštevanja preventivnih ukrepov.

Dobimo se na dvorišču pred šolo na dogovorjenem mestu.  Učence bodo pričakali razredniki.

Za učence od 6. leta naprej, je priporočeno s strani NIJZ in MIZŠ, obvezno nošenje maske pri srečevanju z drugimi učenci v prostorih šole.

Za učence bo organiziran tudi prevoz v šolo s šolskim kombijem.

Učenci morajo na šolskem kombiju in na avtobusu obvezno  nositi masko. Priporočamo, da učenci višjih razredov v čim večjem številu pridejo v šolo  s kolesi. Pouk bo prvi dan  potekal do  10.00 ure v Zavrču in do 11.30 ure v Cirkulanah.   

Spoštovani starši  v novem šolskem letu  naj v šolo prihajajo zdravi otroci. Prosimo, da pri tem upoštevate naslednje:

V zadnjih 14 dneh otrok ni bil v stiku z osebo, pri kateri je bila potrjena okužba s SARS-CoV-2.

Otroku ni bila odrejena karantena.

V zadnjih 14 dneh vam zdravnik oz. epidemiološka služba ni priporočila samoizolacije.

Če se bodo pri vašem otroku pojavili zgoraj navedeni znaki/simptomi ali bo potrjena okužba s SARS-CoV-2 pri osebi, ki z otrokom biva v istem gospodinjstvu, bo otrok ostal doma.

Če vaš otrok zboli z zgoraj navedenimi znaki/simptomi ali bo potrjena okužba s SARS-CoV-2 pri osebi, ki z otrokom biva v istem gospodinjstvu, naj ostane doma in omeji stike z drugimi ljudmi. Če je otrok bolan, za nadaljnja navodila pokličite otrokovega izbranega ali dežurnega zdravnika.
Priporočamo vam, da otrok omeji stike s starejšimi (npr. s starimi starši) in osebami s pridruženimi kroničnimi boleznimi ali imunskimi pomanjkljivostmi, saj so le-ti bolj ogroženi

S prvošolčki in njihovimi starši  se bomo srečali ob 10.00 uri na šolskem dvorišču. Starši morajo imeti ob vstopu v prostore šole nositi obvezno masko.

Ravnateljica
Suzana Petek

Šolski prevozi za 1. šolski dan – 1.9.2020 za lokacijo ZAVRČ

V šolo

1. Vožnja – 6.45 (Kojuhovje, Hrastovec, Švabovo, OŠ)

2. Vožnja – 7.15 (Turški Vrh, Goričak, OŠ)

3. Vožnja – 7.50 (Turški Vrh, Pestike, Korenjak, OŠ)

Iz šole

Začetek 1. vožnje  – 10.00  in nato do razvoza vseh otrok domov po ustaljenih linijah (glede na potrebo)

Šolski prevozi za 1. šolski dan – 1.9.2020 za lokacijo CIRKULANE

 V šolo

8.20 – Cirkulane, Dolane, Brezovec (smer Meglošak), Veliki Vrh, Borl, Dolane (do Kokola),Gradiški Hum (do farme), Gradišča (Štuhečova hosta), Tlačine, Pristava, Cirkulane

9.00 – Cirkulane, Mali Okič (Bedrač), Slatina (Korenjak, Vidovič), Pohorje (Žumbar), Paradiž (do Barike in Bana), Cirkulane

9.30 – Cirkulane, Brezovec (do post. Zavec), Gruškovec – smer Lovski dom, Florjan, Medribnik (ekološki otok), Cirkulane

Iz šole

Začetek 1. vožnje – 11.30  in nato do razvoza vseh otrok domov po ustaljenih linijah (glede na potrebo)

(Skupno 1.002 obiskov, današnjih obiskov 1)