Dragi učenci, drage učenke,
pozivamo vas, da se po e-poteh povežete z vsemi učitelji, ki vas poučujejo (velja za tiste, ki tega kljub večkratnim pozivom še niste storili). Pomembno je, da opravljate obveznosti in jih učiteljem pošiljate v pregled – to je vaša OBVEZA.
Že nekaj časa se izobražujete na drugačen način. Učitelji si želimo, da nas po e-poteh čim večkrat kontaktirate, nam pošljete opravljene naloge, vprašanja, si preprosto zaželite kar koli sporočiti, se pogovoriti – veseli bomo. S sošolci in prijatelji se povezujte prek družbenih omrežij in ostanite doma. Časa za druženje bo dovolj.

 

Napotki za delo

Učenci, dopoldanski čas je namenjen pouku, vsakih 45 min si vzemite vsaj 10 min odmora, prezračite prostore in nadaljujte z delom. Naloge si razporedite sami – dopoldanski čas izkoristite za opravljanje obveznosti, lahko delate tudi po običajnem dnevnem urniku. Naloge opravite v svoje zvezke/delovne zvezke/urejevalnike besedil – Word ali pa jih rešujte interaktivno.

V primeru, da so kakšne nejasnosti, pošljite učiteljem elektronsko sporočilo, saj bomo med 8. in 13. uro z veseljem odgovorili na vaša vprašanja. Če je kaj nejasnega ali pa si želite, da vam učitelj poda povratno informacijo, poslikajte gradivo s telefonom in ga pošljite na učiteljev elektronski naslov.

Starši, prosimo vas, da svojim otrokom pomagate pri razporejanju časa in pisanju elektronskega sporočila. Za strokovno razlago snovi, za pojasnila in povratno informacijo pa smo zadolženi učitelji – naj nas učenci sprašujejo. Pot do znanja ne pozna ovir.

Vaša ravnateljica

(Skupno 490 obiskov, današnjih obiskov 1)