Drage učenke, dragi učenci, spoštovani starši in sodelavci!

Šolska vrata so se odprla, učenci in zaposleni vstopamo v stavbo, ki ponovno postaja naš drugi dom. Hodnike bo polnil otroški smeh in klepet, šola bo zopet kraj živahnega dogajanja.

Pred nami so nove naloge in obveznosti, novi izzivi, ki jih povezujemo z uresničevanjem skupnih in osebnih planov. Verjamem, da bo šolsko leto bogato in pestro – pouk in raznolike dejavnosti se bodo prepletale ter bogatile znanje in izkušnje vseh nas, ki bomo  vpeti v delo šole.

Dragi učenci, v šoli preživite veliko časa, zato vam želim, da se radi vračate v šolske klopi zaradi druženja z vrstniki in želje po pridobivanju novih znanj. Prihajajte pripravljeni na pouk, bodite pri pouku dejavni, odgovorni in samostojni, odkrivajte svoja močna področja in izkoristite priložnosti, da jih s pomočjo mentorjev še razvijate.

Pedagoški in strokovni delavci smo odgovorni za poučevanje.  Zavedamo se, da kvalitetno delo prinaša bogastvo znanja, ki daje pravo vrednost človeku. Naša skrb je razvijanje vrednot, ki bodo zagotavljale pozitivno, varno in ustvarjalno klimo na šoli. Ta prinaša veselje do dela, spodbuja vedoželjnost, motivacijo do raziskovanja in odkrivanja vedno novih znanj. Spodbujamo tudi odgovoren odnos do zdravega načina življenja. Pri tem ste nam v veliko pomoč in podporo starši, ožja in širša lokalna skupnost.

Starši, vabimo vas, da se udeležujete roditeljskih sestankov, govorilnih ur in delavnic, ki jih organiziramo za vas. Izkoristite predstavnike sveta staršev za posredovanje tehtnih vprašanj in utemeljenih ter realnih pobud. Trudili se bomo biti odzivni nanje. Prijazna beseda, iskrena in utemeljena pohvala motivirata starše, učence in zaposlene na šoli. V dani Publikaciji in na spletni strani predstavljamo najpomembnejše podatke iz življenja in dela naše šole. Sprotne informacije boste lahko vsi uporabniki našli na naši spletni strani http://www.cirkulane-zavrc.si/.

Spoštovani starši in sodelavci, dragi učenci, upam in želim, da bo šolsko leto, ki je pred nami, potekalo uspešno in da se bomo ob zaključku šolskega leta veselili naših skupnih uspehov.

Začetek je priložnost, da se odpravimo po poti, ki nas bo pripeljala do zastavljenega cilja. Zdravo, prijazno in varno potovanje vam želim.

Ravnateljica
Suzana Petek

(Skupno 109 obiskov, današnjih obiskov 1)