Spoštovani starši!                                          

Jesen je pred vrati in z njo čas pouka v novem šolskem letu 2017/2018.

Za nekatere učence bo to prvo leto šolanja, ki vedno prinese največ novih spoznanj in informacij – glede pouka nasploh, spoznavanja šole, sošolcev, učiteljev in drugih delavcev. Za večino bo eno izmed let, kjer bo vse teklo po dokaj znanih tirnicah. Za najstarejše bo zadnje, deveto leto skupnega druženja na šoli.

Za prav vse pa velja: UČENJE JE NJIHOVO DELO – učenje učne snovi in učenje za življenje.

Zato jih bomo za delo dobro motivirali in jih seznanjali z različnimi učnimi strategijami (načini, potmi učenja), da bodo svoje delo opravili bolje in lažje – in se ob tem kalili v ODNOSIH. Pomagali pa jim bomo starši in učitelji.

Da bo načrtovano delo teklo čim boljše, Vas vabimo na prvi skupni roditeljski sestanek, ki bo za starše učencev OŠ CIRKULANE-ZAVRČ, lokacija Cirkulane v torek,  12. 9. 2017, ob 17.00 v novi turistično prireditveni dvorani, za starše učencev lokacija Zavrč  pa v četrtek, 14. 9. 2017, ob 17.00 v jedilnici šole.

V skupnem delu sestanka boste seznanjeni z delom v preteklem šolskem letu ter z novostmi v novem šolskem letu (ravnateljica),  v drugem delu srečanja bodo spregovorili razredniki.

Lepo vabljeni.

                                                                                                                                 Ravnateljica
Suzana Petek

(Skupno 74 obiskov, današnjih obiskov 1)