Podžupan  občine Zavrč in direktorica občinske uprave, ga. Evelin Jabločnik Makoter, sta v ponedeljek, 12.6.2017,  povabila na klepet vse odličnjake devetošolce  OŠ Cirkulane-Zavrč, iz lokacije Zavrč. Osnovnošolsko izobraževanje so z odliko zaključili: Žan Hrnčič, Eva Borak, Elena Borak in Leonardo Punčec.

Sprejema sta se udeležili tudi ravnateljica šole ga. Suzana Petek  ter razredničarka ga. Darka Korošak Hazenmali.

Podžupan  je devetošolcem v svojem nagovoru čestital za vse dosedanje dosežke ter jim zaželel veliko uspehov pri nadaljnjem izobraževanju.

V svojem nagovoru je podžupan Janko Lorbek poudaril, da je znanje pomembna vrednota, ki jo je potrebno vedno nadgrajevati in da je počaščen, da lahko kot podžupan sprejme najzaslužnejše učence. Hkrati pa ima od njih tudi velika pričakovanja za prihodnost, saj so s svojimi dosedanjimi intelektualnimi dosežki dokazali, da je v njih še mnogo potenciala, ki ga je potrebno razviti in izkoristiti.

Kot podžupan si želi, da se po končanem izobraževanju  vrnejo v domači kraj in da s pridobljenim znanjem ter izkušnjami doprinesejo k razvoju  kraja.

Ob tej priložnosti so v spomin prejeli  tudi darilo.

V imenu odličnjakov se je za sprejem zahvalila ravnateljica Suzana Petek, ki je poudarila, da je bilo sodelovanje šole z občino vedno dobro, še posebej pa je poudarila, da na občini znajo ceniti delo in dosežke šole. Ob pogostitvi so se odličnjaki sproščeno pogovarjali predvsem o dolgih brezskrbnih počitnicah.

 

(Skupno 450 obiskov, današnjih obiskov 1)