Končale so se počitnice, vrtec in šola bosta spet polna otroške razigranosti, smeha, veselja … Prvošolčki zvedavo in nekoliko prestrašeno ogledujejo novo okolje, učenci z nekoliko daljšim statusom izmenjujejo počitniška doživetja, starejši učenci, ki se že počasi spogledujejo s srednjo šolo, pa kažejo svojo zrelost in umirjenost. Vsem učencem, učiteljem in tudi staršem pa je skupno neko pozitivno pričakovanje, ustvarjalni nemir, prijeten občutek varnega okolja … in pa načrtovanje dela ter postavljanju ciljev v novem šolskem letu.

Vsak začetek šolskega leta je začetek nove zgodbe, ki jo ustvarjamo skupaj učenci, učitelji in starši. Upam, da se bomo vsi skupaj trudili, da bo imela ta naša letošnja zgodba čim bolj srečen konec. Strokovni delavci bomo poskrbeli za  kvalitetno vzgojno in izobraževalno delo z učenci, trudili se bomo za zdrav način življenja in delovanja šole. V svojem trudu pa bomo uspešni le, če boste učenci sprejemali znanje, veščine in vrednote, ki vam jih bomo ponujali učitelji in drugi strokovni delavci. Pomembno vlogo pri tem imate tudi vi, spoštovani starši. Računamo na vašo podporo in predvsem na vaše zaupanje v naše delo.

Še naprej si želimo dobrega sodelovanja z obema občinama, občino Cirkulane in občino Zavrč,  ki  sta nam  vedno pripravljena prisluhniti in pomagati, da lahko skupaj gradimo uspešni dialog, ki zadovoljuje potrebe naših učencev, otrok, vseh  zaposlenih in staršev, pa tudi ostalih občanov, saj ima uspešno delovanje šole tudi širši družbeni pomen. Hvala vam.

Starši, otroci, učitelji in vsi ostali – v novem šolskem letu želim vam veliko POGUMA, SMELIH NAČRTOV, NOTRANJE UMIRJENOSTI, predvsem pa VELIKO SMEHA …

Vaša ravnateljica
Suzana Petek

(Skupno 100 obiskov, današnjih obiskov 1)