SPOŠTOVANI OBISKOVALCI NAŠE SPLETNE STRANI!

Veseli nas, da ste odprli našo spletno stran. Pripravili smo vam splet informacij, s katerimi vam predstavljamo naše delovanje in organiziranost.

Smo vrtec, ki ima odprta vrata za vse otroke stare od 11 mesecev do vstopa v šolo. Če želite svojim otrokom zagotoviti varno in bogato okolje za igro, druženje, raziskovanje, učenje in ustvarjanje v času, ko se Vi – starši ne morete posvetiti svojim otrokom zaradi drugih obveznosti, je vključitev vaših otrok v naš vrtec prava odločitev. Naše osebje je strokovno usposobljeno za vzgojo, varstvo in izobraževanje predšolskih otrok.

Skrbno izbiramo tudi vse pripomočke, vsebine in dejavnosti, ki omogočajo otrokom maksimalen razvoj na vseh področjih v skladu z njihovimi razvojnimi zmožnostmi. Velik poudarek je na zdravi prehrani in skrbi za vsakodnevno gibanje za zdravje.

Vabimo vas k ogledu posameznih strani, kjer boste našli osnovne informacije. Najbolje pa nas boste spoznali, če boste naš vsakodnevni obiskovalec in partner pri vzgoji in izobraževanju vašega otroka.

Ravnateljica:
Suzana Petek

(Skupno 46 obiskov, današnjih obiskov 1)