ikonca

V petek, 20. marca 2015,ob mednarodnem dnevu sreče, na prvi pomladanski dan, je bil za vse nas prav poseben, zgodovinski dan.

Uresničila se nam je želja pridobiti instrumente za šolsko glasbeno skupino. Velike zasluge pri izpeljavi tega projekta ima učitelj David Hameršak, ki je našo šolo prijavil na projekt »20 za 20«.Idejni vodja projekta, bobnar skupine Elvis Jackson, Marko Soršak Soki, je ob 20 – obletnici bobnanja razmišljal takole: “Če uspem navdušiti vsaj enega najstnika, da poprime za palice namesto za igralno konzolo, je moj namen dosežen. Najlepši občutek je, ko se po nekem obdobju ta pojavi na odru s svojo glasbeno skupino in navdušuje vrstnike s svojo glasbo”.

Soki je naši šoli izročil bas kitaro z ojačevalcem. Največje presenečenje tega dne pa je bil še obisk glasbene skupine Big Foot Mama, ki nam je podarila črno lepotico, električno kitaro z ojačevalcem.

Šolski band (Jure, Nejc in Blaž) so skupino Big Foot Mama zaigrali 3 pesmi: Led S Severa, Nisem več s tabo in Črn tulipan.

Z bobnarjem Sokijem je zaigral tudi naš harmonikaš Žan.

»Sreča je srečati prave ljudi, ki v tebi pustijo dobre sledi« je dejal Tone Pavček. Mi smo srečali dobre ljudi, ljudi s srcem, ki so pustili pečat v naših dušah in srcih.

Še nekaj slik

(Skupno 120 obiskov, današnjih obiskov 1)