ikonca

Za vse učence, posebno še za prvošolce, je prvi šolski dan velik, pomemben in vesel praznik. Na OŠ Cirkulane-Zavrč, lokaciji Cirkulane, smo se 1. septembra zbrali  v Večnamenski turistično-prireditveni dvorani in dan začeli veselo ter sproščeno.

Najprej je vse prisotne prijazno pozdravila gospa ravnateljica Suzana Petek. Seznanila jih je z novostmi in učencem zaželela veselo ter uspešno šolsko leto. Posebno dobrodošlico je izrekla prvošolcem, ki jih je letos šestnajst. Vse je pozdravil in nagovoril tudi župan gospod Janez Jurgec. Nato so učenci vseh razredov odšli s svojimi razredniki v razrede. Prvošolčke je obiskal gospod policist in jih opozoril na varnost v prometu. Gospod župan pa jim je zaželel dobro počutje v šoli in jim nadel rumene rutice. Učenci so prisluhnili še zgodbici učiteljic o Lili in Binetu in v spomin dobili njuno maskoto. Veseli, polni pričakovanj, so se poslovili v pričakovanju jutrišnjega dne.

Vsi, tako učenci, starši, kot tudi učitelji smo naredili velik korak, stopili čez prag in odkorakali naprej. Naši koraki so bili kratki, malo počasni, pa vendar je vsak naslednji večji.

V novem šolskem letu želimo vsem učencem veliko skupnih, ustvarjalnih korakov, ki vas bodo vodili na pravo pot.

Nekaj slik 

Marjetka Mlakar

(Skupno 99 obiskov, današnjih obiskov 1)