Spoštovani starši, dragi učenci.

Te dni nam pravzaprav ne zmanjka besed. Ko smo mislili, da je zima že rekla svoj »adijo«, je ponovno pokazala, da so februarski hladni dnevi še kako na mestu. Prepričana sem, da jo bodo prepodili koranti in tiste pustne šeme, ki bodo v teh dneh, sicer na malce drugačen način, obeležile pustni čas.

Rada bi vam sporočila, da smo se v teh dneh prav vsi razveselili nove novice, ki  smo jo te dni nestrpno čakali; dne 11. 2. smo namreč prejeli okrožnico, v kateri piše, da se po počitnicah, z 22. 2. 2021, vračajo v šole vsi razredi. Veselim se. Zelo se veselim, da bo šola končno dobila vse svoje »stanovalce«, veselim se, da bomo ponovno skupaj. Veselim se, da bomo (ob upoštevanju priporočil in navodil) zaživeli v polni podobi in nadaljevali vzgojno-izobraževalni proces v živo.

Zato na tem mestu, po več kot sto dnevih učenja na daljavo ne želim skopariti s čudovitimi besedami: ponosna sem na vas, na vašo odgovornost in odnos do šolskega dela, na vaše rezultate, ki ste jih izkazovali tudi na daljavo. Pokazali ste, da zmorete, da znate. In tudi, če se je kdaj ustavilo, ste občutek premagali in nadaljevali po začrtani poti. Spoštovani starši! Hvala vam. Za medsebojno sodelovanje, spodbujanje, besede vztrajnosti in pogumna, hvala za stopanje z roko v roki. Dan, ki smo si ga vsi že močno želeli, je ponovno med nami, in vsi zaposleni in strokovni delavci se bomo po svojih najboljših močeh trudili, da to šolsko leto izpeljemo do konca tam, kjer se srečata znanje in spoznavanje, kjer se stikata učenje in radovednost. Kjer se pletejo niti povezovanja, sodelovanja in pristnega pouka v šolskih razredih.

Naprošam vas, da ste v prihodnjih dneh morda pozorni na spletno stran šole in obvestila v elektronski pošti, saj vas bomo o načinu izpeljave pouka v skladu z dobljenimi navodili in priporočili, obvestili. Če se vam poraja kakšno vprašanje, ga lahko naslovite na razrednike, svetovalno službo ali name.

Spoštovani starši in otroci!

Zelo se veselim, da vas ponovno vidim. Da ponovno slišim čebelice v panju radovednosti in novih izzivov. Prepričana sem, da bomo zmogli. Skupaj. Z roko v roki, kot do sedaj. Po poteh, ki so znane, a ves čas ponujajo nove stezice učenosti. Želim vam, da užijete zimske počitnice s polno žlico, saj ste si jih zaslužili. Odpočijte si, naberite novih moči, nato se pa vidimo. In ne pozabite te dni ušpičiti kakšne pustne vragolije; bodite maškare, razigrane in pisane kot rožice, na zunaj in po duši. Upam, da koranti te dni zacingljajo z vso močjo in pričarajo čudovito pomlad. Ravnateljica Suzana Petek

(Skupno 122 obiskov, današnjih obiskov 1)