Spoštovani starši, dragi učenci.

Januar se že preveša v drugo polovico in nas vztrajno opominja, da so kape in šali v teh dneh prava izbira, ko se odpravimo na sprehod. Ta teden nas je razveseljeval tudi sneg, ki je pobelil pobočja haloških gričev in pokrajino odel v čudovito zimsko idilo. Za nami je že 10. teden šolanja na daljavo. Ponovno želim pohvaliti vas, dragi učenci, ki vztrajate pri delu na daljavo in vedno znova dokazujete, da zmorete. Želim vam povedati, da sem neskončno ponosna na vas, na vaše oddane naloge, na vaše vztrajno delo. Vem, da si neskončno želite, da se vrne vse, kar se nam je prej zdelo samoumevno. Prepričana sem, da nam bo s skupnimi močmi kmalu uspelo, le zdržati moramo, se bodriti in imeti v mislih, da na koncu tunela zmeraj posije sonček. V primeru kakršnih koli težav, ki se pojavijo, vedite, da se lahko zmeraj obrnete na svoje razrednike, svetovalno delavko ali name.

Spoštovani starši! Ponovna hvala vam, ker ste učencem v oporo v teh zahtevnih trenutkih. Hvala, ker jih bodrite, sodelujete z našimi učitelji in ves čas izkazujete svojo skrb zanje. Nadejam se dobrega sodelovanja še naprej, kajti le s skupnimi močmi in z roko v roki bomo zmogli premostiti prav vse ovire. Hkrati vas obveščam, da se delo na daljavo nadaljuje po ustaljeni navadi, prav tako tudi vrtci še naprej delujejo v omejenem obsegu.

Ta torek smo izvedli tudi zimski športni dan na daljavo, ki je učencem zelo dobro del. Ugasnili smo računalnike in se podali na domače zasnežene strmine, iz snega naredili čudovite stvaritve, se sprostili in uživali v zimskih radostih. Tako smo združili prijetno s koristnim in v sredo ponovno zakorakali novim izzivom naproti.

Želim vam čudovit januarski vikend, preživite ga z dobro knjigo v roki v zavetju svojega doma ali zunaj, v prekrasni zimski idili, ki poboža naša srca. Naj bodo šolski dnevi na daljavo še naprej polni zagona, vztrajnosti in vere v dobro prihodnost. In ne pozabite misli, ki jo je nekoč zapisal znan pisatelj: »Prva skrivnost uspeha je zaupanje v samega sebe.«

Ravnateljica Suzana Petek

(Skupno 140 obiskov, današnjih obiskov 1)