Spoštovani starši, dragi učenci!

Najprej seveda – dobrodošlo 2021! Naj bo še boljše kakor lansko in obdano s toplimi besedami in dobrimi  ljudmi.

Prvi teden novega leta je za nami. Kaj smo si zadali ob prestopu vanj? Zagotovo ponovno čas, kakršnega smo poznali. Da se vrnemo tja, kamor si želimo: med prijatelje, sošolce, učitelje, v šolske klopi. Kjer domujeta igrivost in smeh, kjer se rojevata znanje in uspeh.

Dragi učenci, že prvi teden v novem letu ste pokazali, da vztrajno nadaljujete z domačim delom. Vem, želja, da se vrnemo, je zelo velika, a trenutno žal ni možna. Vsekakor vem, da si vedno bolj želite družbe sošolcev in prijateljev, morda pogrešate svoje učitelje. Želim si, da veste, da motivacija včasih pade. In tudi če pade, si dovolite med poukom na daljavo tudi stran od računalnika, zvezkov in knjig. V naravo, ki nas zdrami, prevzame in napolni z novo energijo. Verjamem v to, da bomo kmalu skupaj premagali vse ovire in se vrnili v naše tirnice.

Spoštovani starši, hvala, ker še zmeraj vztrajate in dajete učencem prepotrebno oporo. Zavedam se, da je velikokrat naporno, a obljubimo, da se bomo učitelji še naprej trudili, da olajšamo vzgojno-izobraževalno delo na daljavo in vam pomagamo po najboljših močeh. Hkrati vas obveščam, da se tudi v nadaljnjem tednu nadaljuje izobraževanje na daljavo.

Hkrati vas obveščam, da smo 7.1. prejeli okrožnico MIZŠ o podaljšanju ukrepov. Sporočam vam, da se izobraževanje na daljavo zato od 11. 1. 2021 do 15. 1. 2021 nadaljuje po ustaljeni navadi. Prav tako vam sporočam, da bodo v tem tednu tudi vrtci, kakor doslej, delovali v omejenem obsegu. O vseh spremembah vas bomo sproti obveščali.

Za konec želim z vami deliti to misel, ki naj nam bo vodilo za prihodnje dni: »Težave so kot sonce. Če pogleda vanj, nič ne vidiš. Če pa greš naprej, ti razsvetli celo pot.«

Ravnateljica Suzana Petek

(Skupno 122 obiskov, današnjih obiskov 1)