Spoštovani starši, dragi učenci!

Še en teden šolanja na daljavi je ponovno za nami. Ponovno moram pohvaliti vas, dragi učenci, ki tako marljivo in vztrajno stopate po poti učenosti in se odgovorno odzivate. Zavedam se, da pridejo trenutki, ko skorajda odnehate, a naj vas spodbudim z mislijo,  da je na koncu vsake poti vedno cilj, za katerega se je vredno truditi. Vedno znova dokazujete, da imate željo, voljo in odgovornost; s temi čudovitimi vrednotami se znate soočiti tudi z neznanimi in drugačnimi okoliščinami. Ko pa med učenjem pride čas, ko res ne gre in se je potrebno ustaviti … ustavite se! Zadihajte, poigrajte se, zapojte in zaplešite, prav vsaka naloga bo počakala na vas.

Spoštovani starši! Ponovno hvala vam, ker hodite z učenci in ob njih, ker krepite otrokovo samostojnost in odgovornost. Na prvem mestu ohranite tudi zdravje. Z otroki se veliko pogovarjajte, skupaj odkrivajte lepote narave, raziskujte bližnje gozdove, ki še niso odvrgli pisane obleke. Hkrati vam sporočam, da z izobraževanjem na daljavo nadaljujemo tudi v prihodnjem tednu, o vseh spremembah pa vas bomo sproti obveščali.

Dragi učenci, naj bo vaš vikend čudovit. Sporočam vam, da vas vsi neznansko pogrešamo in si močno želimo, da bi s šolskih oken kmalu skupaj opazovali prve snežinke …

Vaša ravnateljica Suzana Petek

(Skupno 103 obiskov, današnjih obiskov 1)