Upam, da ste zdravi in da se v teh čudovitih jesenskih dneh predajate žarkom in čudovitim stvaritvam narave, ki nam je nasula veliko lepega. Obveščam vas, da je Vlada RS 30. 10. 2020 sprejela sklep, s katerim je Ministrstvo za izobraževanje, šolstvo in šport uvedlo spremembo v šolskem koledarju tekočega šolskega leta 2020/2021. V njem je določeno, da se zaradi poslabšanja epidemiološke situacije, jesenske počitnice podaljšajo še za en teden, in sicer do 8. 11. 2020.

O vseh dodatnih spremembah in organizaciji nadaljnjega vzgojno-izobraževalnega dela vas bomo sproti obveščali, zato vas prosimo, da redno spremljate spletno stran šole.

Pred nami je torej še en teden jesenskih počitnic, ki bo malce drugačen, kot smo ga vajeni. A kljub temu vam želim prijeten teden, v katerem naj ne manjka pozitivnega razmišljanja, dobre volje, nasmehov in bližine ljudi, ki jih imate radi. Ob prihajajočem prazniku, ki prihaja, ne pozabimo obeležiti tudi pomembnosti slovenskega jezika, zato vas lepo vabimo k ogledu kratkega poučnega videa o dnevu reformacije, ki ga prilagamo v spodnji povezavi.

Dragi učenci, spoštovani starši! Veselite se teh pisanih jesenskih trenutkov in ne pozabite: če jesen ni topla, nas lahko pogrejejo čudovita srečanja z najbližjimi, topel čaj in dobra knjiga.

Ostanite zdravi, naša šola pa že nestrpno čaka, da jo spet napolnita otroški smeh in radovednost!

Vaša ravnateljica Suzana Petek

Video:

(Skupno 310 obiskov, današnjih obiskov 1)