Spoštovani starši,
Seznanjamo vas, da se bo, zaradi epidemiološke situacije in preprečevanja prenosa okužb s SARS-CoV-2, na podlagi okrožnice MIZŠ, ŠT. 6030-1/2020/76 z dne 14. 10. 2020, pouk za učence od 6. do 9. razreda od 19. 10. 2020 do 23. 10. 2020 izvajal na daljavo .
Upamo in želimo si, da bomo s skupnimi močmi in doslednim spoštovanjem ukrepov uspeli izboljšati trenutno epidemiološko situacijo in se kmalu vrniti v primarno učno okolje.
Hkrati vas naprošam, da otroke doma spodbujate v vzgojno-izobraževalne dejavnosti. Učenci so že seznanjeni z novim spletnim učnim okoljem ARNES, ki ga bomo skušali uporabljati čimbolj poenoteno.
Za morebitna vprašanja, nejasnosti ali dileme lahko kontaktirate vašega razrednika ali svetovalno službo. Strokovni delavci se bomo v največji možni meri potrudili, da bomo prihodnjih dneh izpad fizične prisotnosti v šoli uspešno nadomestili s kakovostnimi virtualnimi vzgojno-izobraževalnimi vsebinami, ki jih bomo dosledno izvajali. Dragi starši, prosim, da redno spremljate spletno stran naše šole in sledite navodilom.
Pazimo vsi skupaj na zdravje vseh nas!
Ravnateljica
Suzana Petek l.r.

(Skupno 107 obiskov, današnjih obiskov 1)