Dragi učenci, spoštovani starši.

Prišel je težko pričakovani čas, ko smo šolsko leto 2019/2020 pripeljali do konca.  Izpeljali smo mnoge dejavnosti, aktivnosti in učne ciljev, razmišljali smo na izvirne in drugačne načine, iskali nove poti, se prepuščali čarom modrosti, predvsem pa se vedno znali ustaviti in zazreti vase. Letošnje leto je bilo malce drugačno šolsko leto, a smo se vsi dobro zavedali, da na življenjskem popotovanju ni ravnih poti: vse se namreč vzpenjajo in spuščajo. Te dni vam zato že maham iz učilnic, ki bodo nekaj časa samevale in vrtčevskih kotičkov, ki čakajo nove nadobudneže.

Letošnje leto smo obeležili veliko mejnikov; precej je bilo tekmovanj in natečajev, ki so naše učence spremljali skozi vse leto in bodo v njih pustili prav poseben pečat, saj so v njih naši otroci lahko zacveteli. Po poti, po kateri smo stopali, so nas namreč venomer spremljale pomembne vrednote, kot so: moč, potrpežljivost, vedrina in optimizem. Z njimi smo si ves čas pomagali zakorakati v nov dan in na svet gledati z mavričnimi očmi.

Brez vas, dragi otroci pravzaprav ne bi šlo. Kljub potovanju v tem čudnem mehurčku, ki nas je spremljal tretjino leta, ste se izjemno izkazali. Bili ste vztrajni, marljivi in stremeli ste za ciljem. Na vrtiljaku učenosti ste uspešno prispeli v cilj in pripravljeni ste na nove, še večje izzive.

Spoštovani starši. Tudi vam se zahvaljujem za izjemno podporo v tem šolskem letu. Hvaležna sem sodelovanje z nami in med vami. Naši generaciji otrok je tako tudi v tem leto uspelo dati pomembni darili: korenine, da so se lahko utrdili in krila, da so lahko vzleteli.

V najlepših poletnih dneh in nočeh vam zato iskreno želim, da vedno poiščete moč in neumorno stremite za svojimi sanjami in željami. Komaj že čakamo, da se septembra ponovno vidimo.

Vaša ravnateljica Suzana Petek

 

(Skupno 1.673 obiskov, današnjih obiskov 1)