Spoštovani starši!

Zaradi trenutne situacije letos ne bomo razdeljevali ponudb in katalogov založb oziroma papirnic. Vsi učenci bodo septembra prejeli učbenike iz učbeniškega sklada, bodoči učenci od 1. do 3. razreda pa bodo delovne zvezke prejeli brezplačno, kupila jih bo šola.

V prvih dneh septembra učenci prevzamejo učbenike v šolski knjižnici. Učbeniki v učbeniškem skladu so večinoma rabljeni. K njihovi ohranjenosti lahko prispevajo tako, da jih po prejemu skrbno zavijejo (glej navodila). V učbenike se morajo obvezno podpisati (ime, priimek, razred in šolsko leto izposoje – pod žigom). Z učbeniki ravnajo skrbno, da si jih bodo lahko izposodile tudi generacije, ki prihajajo za njimi.

Ob izteku šolskega leta učenci vrnejo nepoškodovane in urejene učbenike. Učbenike morajo odviti iz ovitkov, ne da bi  poškodovali platnice učbenika, jih po potrebi poradirati in odstraniti iz njih vse zapiske ter delovne liste. Za poškodovan ali uničen učbenik je potrebno plačati odškodnino, ki je določena z nabavno ceno ter starostjo učbenika.

Posredujemo vam SEZNAME učbenikov, delovnih zvezkov in ostalih šolskih potrebščin (zavihek KNJIŽNICA).

Starši se sami odločite, kje boste kupili delovne zvezke in ostale potrebščine. Knjigarne delajo na način prednaročila, zato vam priporočamo, da gradivo naročite v izbrani knjigarni do konca junija.

KATALOG ŠOLSKIH POTREBŠČIN 2020/2021

 Trenutno vam posredujemo povezavo (link) do KOPIJE.

https://www.kopija-nova.si/os?pmr=8d&pmid=tvz5uf13tj41

SEZNAM DELOVNIH ZVEZKOV, UČBENIKOV IN OSTALIH ŠOLSKIH POTREBŠČIN:

Lokacija Cirkulane:

Lokacija Zavrč:

Upravljavka učbeniškega sklada

Marica Zebec

(Skupno 869 obiskov, današnjih obiskov 1)