Maja Zakotnik, diplomirana jezikovna posrednica (angleščina, nemščina, slovenščina) z 12 letnimi izkušnjami pri poučevanju in inštruiranju angleščine otrok in odraslih nas je naprosila za objavo ponudbe.

Agleske_InstrukcijeZa vaše učence in njihove starše v mesecu novembru organiziram brezplačne spletne skupinske inštrukcije angleščine FunTENSEtic English™, ki se začnejo v sredo, 18.11.2015.

Skozi svoje delo in številna dodatna izobraževanja sem razvila poseben način učenja angleških časov FunTENSEtic English™, ki je zelo učinkovit, preprost in zabaven, tako starši kot tudi tečajniki so nad njim navdušeni. Prejela sem izredno pozitiven odziv pedagogov (tudi anglistov), ki so se udeležili teh spletnih inštrukcij. Vse skupaj se jih je sedaj udeležilo okrog 200 ljudi.

Verjamem, da bodo učenci z mojo pomočjo veliko lažje sledili pouku angleščine, bolj uživali v pouku in dobivali boljše ocene. Angleški časi so namreč za večino otrok, mladostnikov in odraslih prava nočna mora in res ni treba, da je temu tako!

Rada bi, da ta novica pride do tistih, ki to znanje najbolj potrebujejo. Če tudi vi želite svojim učencem olajšati učenje angleščine, vas  vabim, da staršem vaših učencev preko elektronske pošte ali preko e-učilnic posredujete spodnjo priponko oz. vsebino priponke.

Več o e-tečajih in možnost PRIJAVE najdete tu: https://funtensetic-english.leadpages.co/sole-opt-in-bootcamp/

Za več informacij obiščite mojo spletno stran www.funtensetic-english.com, mi pišite na maja@funtensetic-english.com ali me pokličite na 040 888 408.

Maja Zakotnik

(Skupno 143 obiskov, današnjih obiskov 1)