ikonca

Drage učenke in dragi učenci, spoštovani starši, cenjeni sodelavci!

Po dveh mesecih vašega družinskega druženja smo ponovno skupaj v  šoli, ki je v teh mesecih dobila novo podobo, posebno energijo in postala še boljši temelj za kakovostno delo.
Mi smo čez poletje z izjemno odgovornostjo obnavljali šoli, skupaj z občinama Cirkulane in Zavrč smo začeli energetsko sanacijo šole. Naša skupna odgovornost je zelo velika. Občini Cirkulane in Zavrč sta odgovorno pristopili k sanaciji naše šole, naša skupna odgovornost pa je, da to upravičimo. Da z vsem spoštovanjem čuvamo obnovljeni »lepotici« in da ravnajmo s pridobljenim kot našo osebno dediščino.

Vstopamo v novo šolsko leto 2013/2014 polni energije, upanja, zanosa, načrtov, optimizma in vedoželjnosti. Vsako leto pomeni nov začetek in hkrati nadaljevanje nečesa, kar smo zasnovali v preteklosti. Želim, da bi delo potekalo skladno s pričakovanji in željami vseh udeležencev.
Učenke in učenci, verjamem, da boste v življenje in delo šole vnesli nove ideje. Želim vam, da bi z veseljem prihajali v našo šolo in da bi z veliko vnemo sprejemali znanje. Bodite vedoželjni in nasmejani. Pomagajte drug drugemu, bodite med seboj strpni in  prispevajte svoj delež v sožitju sobivanja.

Vam, starši, želim, da spremljate napredek svojega otroka, ga vspodbujate in se z njim veselite slehernega uspeha. Imamo isti cilj, do katerega vodi več poti. Vsi želimo otrokom najboljše. Potrudimo se, da bomo s skupnimi močmi in sodelovanjem dajali otrokom zgled, prave vrednote in spoštovanje do dela in napora, ki ga vlagamo v otroke.

Cenjeni sodelavci, znova in znova se zavedajmo, da je naš poklic nekaj posebnega in da je dober učitelj, ki je predan svojemu delu, pravo poslanstvo in dragocenost. Vsi moramo v vsakem trenutku dajati zgled pozitivnih osebnosti, polnih zaupanja, ne glede na delo, ki ga opravljamo. Skozi novo šolsko leto naj nas vodi misel, da nas bo samo odgovorno delo vsakega posameznika pripeljalo do postavljenih ciljev ter do najpomembnejših življenjskih znanj, ki jih bodo mladi nujno potrebovali, da se bodo lažje znašli v življenju. Hišo začnemo graditi pri temeljih. Verjamem in zaupam, da so naši temelji  trdni.

Sprotne informacije boste lahko našli tudi na spletni strani naše šole. Vsem želim, da bi v novem šolskem letu doživeli veliko lepega in dobrega, da bi nas pridobljeno znanje in nove izkušnje obogatile ter da bi znali morebitne težave reševati konstruktivno in učinkovito.

V spodbudnem in varnem okolju z vašim sodelovanjem do kvalitetnega znanja.

Suzana Petek
ravnateljica

(Skupno 1.487 obiskov, današnjih obiskov 1)