phoca thumb l dsc 0067 640 x 425V torek, 23. aprila 2013, smo organizirali športni dan na stadionu Športnega društva Cirkulane v Cirkulanah. Udeležili so se ga učenci iz lokacije šole v Zavrču in učenci iz lokacije šole v Cirkulanah od 1. do 9. razreda. Posebej veseli pa smo bili obiska in tekmovanja otrok iz vrtca Cirkulane.

Učenki osmega razreda Tamara Križnjak in Neli Črešnik sta dogodek opisali tako:

V torek, 23.4.2013, smo imeli športni dan. Pridružili so se nam tudi učenci iz Zavrča, skupaj smo se pomerili v atletskem troboju.

Sprva smo mislili, da bo vse odpadlo, ker je deževalo, ampak se je potem hitro prikazalo sonce. Odpravili smo se po malico, potem pa odšli na igrišče. Tam nam je učiteljica Maja dala navodila, ravnateljica Suzana pa še nekaj spodbudnih besed. Prva disciplina, v kateri so se najprej pomerili deveti razredi, je bil met vortexa. Za najboljši rezultat smo tekmovali tudi v teku na 60 in 600 metrov, kjer smo se zelo utrudili ampak dosegli dobre rezultate. Vsi smo bučno navijali. Midve pa sva s seboj imeli tudi fotoaparat, zato sva ves čas fotografirali. Posneli sva kar petsto fotografij. Na športnem dnevu so se nam pridružili tudi otroci iz največje skupine vrtca. Pomerili so se v teku na sto metrov ter osvojili medalje, potem pa se vrnili nazaj v vrtec. Za dobre rezultate smo tudi mi metali vortex in se odrezali bolje kot lani. Bilo je zelo zabavno, saj smo tekli ob glasbi, ki so jo vrteli učenci iz višjih razredov.

Ko smo zaključili z vsemi disciplinami, smo tudi mi prejeli medalje. Nekateri učenci so potem odšli domov, mi pa smo se z mladinskim pevskim zborom odpravili na OŠ. Mladika, kjer smo se na pevski reviji zelo dobro odrezali.

Tamara in Neli, 8. a (2012/2013)

Nekaj slik

(Skupno 167 obiskov, današnjih obiskov 1)